Mangler du inspiration til dette års familieferie til sommer? Hvis du ikke har prøvet at være på cykelferie før, kan det være en fantastisk mulighed. C&C Travel kan hjælpe dig med planlægningen af selve turen. Her får du hjælp til, hvor langt det er realistisk at nå, hvad I kan opleve på vejen og hvor turen helt præcist skal gå hen. Du kan starte med en cykelferie her i landet eller måske tage til Sverige, Norge eller Tyskland. Rejsebureauet kan hjælpe med alle de praktiske ting.

Kvalitetstid med børnene

Når man skal holde en familieferie, er det vigtigste for mange, at der er tid til børnene. I en travl hverdag er det svært at finde tid til rigtig kvalitetstid med børnene. Tiden går ofte med praktiske gøremål. Derfor er det vigtigt med en ferie, hvor der er tid til kvalitetstid med børnene. På en aktiv cykelferie har man virkelig mulighed for at komme tæt på børnene. Der skal bruges mange timer på cyklen, hvor man kan tale om alt mellem himmel og jord.

Motion på ferien

En cykelferie er en meget aktiv ferieform, hvilket betyder, at det ikke er en ferieform, der nødvendigvis appellerer til alle familier. Hvis man elsker at være aktiv i hverdagen, er det dog den perfekte måde at holde ferie på. Mange familier kan ikke lide at være alt for dovne på deres ferie, og det er der bestemt ikke nogen chance for på en cykelferie. Selvom det er en meget aktivt ferieform, er det dog ikke ensbetydende med, at det kun er egnet for dem, der er i god form. Alle familier kan tage på cykelferie, hvis blot man planlægger sig ud af, at ruten ikke bliver alt for hård.

Nyd naturen

En af de største gevinster ved en aktiv cykelferie er, at man ser sine omgivelser på en helt anden måde, når man sidder på en cykel. Når man sidder i en bil, kører man ofte hurtigt forbi naturen og har dermed ikke tid til at stoppe og nyde naturen. Dette er helt anderledes, når man er på cykel. Man kan stoppe og holde pauser, og samtidig nyde naturen. Man har mulighed for at stoppe, hvis man pludselig cykler forbi et hyggeligt sted. Måske kommer man forbi en perfekt strand. Så er det bare at hoppe af cyklen og hoppe i vandet.

SIMILAR ARTICLES

0 284

0 560