GPS-uret er uundværligt udstyr, hvis du vil er seriøs omkring din cykeltræning. Det holder dig hele tiden motiveret og opdateret omkring din form og de forbedringer, du har opnået indtil videre. Se her, hvilke funktioner, der er helt essentielle, og hvilke du kan undvære.

GPS-uret er blevet voksent

I dag kan GPS-urene meget mere, end de kunne for bare få år tilbage. Dengang var det en klodset gadget, som man udelukkende kunne bære, når man skulle ud at træne. Sådan er det imidlertid ikke længere.

De fleste sportsure, du finder på markedet, er moderne modeller, du kan få gavn af i forbindelse med den sport, du dyrker, men også i det daglige. Du kan også holde øje med, hvor godt du sover, og hvor meget du generelt bevæger dig.

Dog er uret ikke udelukkende begrænset til at tracke, hvor meget du bevæger dig, eller hvor meget du cykler. Du kan også læse SMS’er samt se, hvem der ringer til dig, hvis blot du har parret den med din smartphone.

Hvilke mærker skal du gå efter?

Dette er et marked, der primært er domineret af én producent, Garmin. Dog kommer der hele tiden flere og flere producenter, der udfordrer gamet — blandt andre Sony, der også har en del forskellige ure på markedet.

Konkurrencen skyldes blandt andet, at Garmins ure er dyre. Konkurrenternes kan det samme og har nogenlunde samme funktioner, men de er ikke lige så dyre. Hvis dit budget er begrænset, eller du ikke synes, at Garmins brugerflade er så tiltrækkende, kan det være en god idé at vælge en af konkurrenternes.

Af andre mærker, der producerer sportsure, kan nævnes Tomtom, Suunto og Polar.

Garmin Forerunner 10: Det ultimative cykelur

Selvom uret hedder Forerunner, egner dette ur sig lige så godt til cykling — hvis ikke bedre. Det sidder nemlig komfortabelt på dit håndled, når du cykler, hvilket ikke er tilfældet på alle sportsure. Er du interesseret i at få fingrene i et af de absolut bedste sportsure, der er på markedet, så bør du smide dine penge efter Forerunner 10. Motion gør dig lykkelig, og derfor er det godt at have noget, der kan motivere en.

Her kan du få et komplet overblik over, hvor meget du bevæger dig, og om din cykeltur er kort eller lang. Hver en kilometer, du cykler, bliver registreret, og det måler samtidig, hvor hurtigt du cykler. Herefter kan du få et overblik over, hvor mange kalorier, du har forbrændt, så du holder dig motiveret.

Motivationen bliver også holdt ved lige, fordi uret kan registrere dine personlige rekorder, så du hele tiden har noget at kæmpe imod.

SIMILAR ARTICLES